OTC VEST 2016

HAVET ER FRAMTIDEN

Gjør klar til å ta imot Norges framtidige eksperter på havet på Ocean Talent Camp Vest 2016!

Vi gjentar suksessen og inviterer til Ocean Talent Camp Vest i Bergen også i år! Ocean Talent Camp er en møteplass for ungdommer som står overfor utdannings- og yrkesvalg. Her får de møte næringene som er de største bidragsyterne til norsk økonomi; de havbaserte næringene – Ocean Industries, bedrifter og organisasjoner, som har erkjent at de må samarbeide om å legge til rette for fremtidens talenter.

9. og 10. november blir Ocean Talent Camp Vest arrangert på Amalie Skram Videregående skole i samarbeid med Maritimt Forum Bergensregionen, GCE Subsea, NCE Maritime CleanTech, og NCE Seafood Innovation Cluster.

Ocean Talent Camp tilbyr et pedagogisk opplegg som støtter læreplanen i utdanningsvalg, og har som formål å øke elevenes kunnskap om arbeidslivet, samfunnet vi lever i, og ikke minst gi kjennskap til seg selv og sitt talent.

Det tilpassede opplegget starter med forberedelser, og avsluttes med bearbeiding av inntrykk og læring i klasserommet. Under besøket på Ocean Talent Camp Vest ønsker vi å bevisstgjøre og motivere elevene i forhold til utdannings- og yrkesvalg. På Ocean Talent Camp ønskes elevene velkommen med inspirerende og lærerike ord fra scenen, et uteområde med aktiviteter, og en utstilling hvor elevene får direkte kontakt med rollemodeller fra de havbaserte næringene.

Nyheter fra OTC VEST 2016

20 utstillere klar for Ocean Talent Camp Vest 2016

28. september 2016 er 25 utstillere fra offshore energi, skipsfart, maritim industri, sjømat og biomarin virksomhet klare for å møte elever på søk etter eget talent og fremtidige utdannings- og jobbmuligheter. 

Les mer
Kyrre Smell ønsker velkommen på Ocean Talent Camp Vest

På Ocean Talent Camp Vest vil Kyrre Smell og representanter fra de havbaserte næringene introdusere elevene for Ocean Talent Camp.

Les mer
0
bedrifter er påmeldt
0
skoler er påmeldt
0
skoleklasser er påmeldt
0
elever er påmeldt

Partnere

OTC VEST 2016 KONTAKTINFO

For utstillere
Doxacom Public Relations AS, ved Øyvind Olsen
91185817
For lærere
Ocean Talent Camp Vest, ved Benedicte Skogen
90629956
For generelle henveldelser til OTC Vest 2016