Coaching i verdensklasse - typen til Hellstrøm rydder opp

På Ocean Talent Camp Møre vil stand-up komiker Sven Giske introdusere elevene for Ocean Talent Camp. Sven elsker å parodiere kjendiser som fotballtrener Kjetil Rekdal, programleder Leo Ajkic og TV-kokk Eyvind Hellstrøm. 27 år gamle Sven har ti års erfaring som komiker og konferansier, og ved siden av jobben som underholder jobber han som tekstforfatter, og av og til som lærer. Sven har bachelor i PR (public relations), kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda, og master i samfunnsplanlegging og ledelse fra samme skole.

Det er tredje året på rad at Sven holder velkomstforedraget for elevene som besøker Ocean Talent Camp.

I tillegg til å skape entusiasme under velkomsten til Ocean Talent Camp, er Svens oppgave å gi en siste påminning om hva elevene skal gjennom i løpet av besøket på Campus Ålesund. Sven Giske vil blant annet engasjere ungdommene gjennom Kahoot, en spillplattform som er utviklet for å brukes i klasserommet eller forelesningssalen. Kahoot er en sosial lek med kunnskap.

Dagen fortsetter med et møte med 25 bedrifter fra maritim og sjømat-næringen hvor elevene skal bidra aktivt med å stille spørsmål for å finne ut hva bedriftene har å by på.

 

 

 

 

 

 

 

Henning Bottenvik / 24 Sep 2015